2019. gada Subaru Outback

Tokijā, 2019. gada 18. aprīlī – “Subaru Corporation” prezentēja jauno Subaru Outback, 2019. gada modeli.

2020. gada Subaru Outback, oficiālais foto

Kopš iznākšanas 1995. gadā Outback ir radījis vēsturi kā SUV krustojumu, kas ietver vieglo automobiļu atribūtus un SUV, un tagad ienāk savā sestajā paaudzē. Visā tās vēsturē Outback ir piedāvājis pamatvērtības, piemēram, drošību, komfortu, daudzpusību un kvalitāti. Ne tikai bagātinot savu īpašnieku dzīvesveidu, bet arī izveidojot unikālu raksturu kā Subaru flagmaņa krustojums.

Pilnīgi jauno Outback darbina vai nu 2,4 litru turbokompresors, kas nodrošina spēcīgu griezes momentu no zemiem apgriezieniem vai 2,5 litru normāli aspirēts bokserdzinējs ar uzlabotu efektivitāti, pateicoties tiešās iesmidzināšanas sistēmai.

Kombinēts ar jauno dzinēju un Subaru Global Platform, kas optimizē virsbūves stingrību un Outback cienījamo dinamiku, rezultātā veiktspēja ir vēl vairāk uzlabota. Turklāt pienāk arī Subaru ekskluzīvā EyeSight drivers palīgsistēma

Tagad ir aprīkots ar uzlaboto adaptīvo kruīzkontroli, ieskaitot jaunu joslas ievadīšanas funkciju.

Papildus tam vēl tiek pielietota atjaunināta izklaides sistēma ar 11,6 collu planšetdatoru, un tai ir pievienots uzlabotas funkcijas flagmaņa modeļa augstvērtīgajam interjeram.

Izmantojot visaptverošos uzlabojumus, visas jaunās Outback sniegs drošāku un patīkamāku pieredzi kā partneris aktīvā dzīvesveidā.

Galvenie jaunumi:

 Sestā paaudze, kopš 1995.gada.

 pārāka braukšanas dinamika ar Subaru Global platformu un pieejamo 2,4-litra tiešās iesmidzināšanas turbo boksera dzinēju

 izsmalcināts un novatorisks interjers ar jaunu planšetdatora stila 11,6 collu ekrānu

 augstāku drošību, balstoties uz Subaru visaptverošo drošības filozofiju

 stingrā un raupjā ārējā konstrukcija iedvesmo šoferim un pasažieriem aktīvu prātu

Vairāk informācijas Subaru Outback oficiālajā lapā.